Samsunlu Genç Girişimci Ayhan Karaman: "Oyunu Kurallarına Göre Oynamaya Hazır mısınız?"

Site Destek Performans Ajansı’nı kuran Ayhan Karaman, işine aşkla bağlı bir girişimci, yıllarca sektörde çalıştıktan sonra eğitimler verdi, ülke sınırlarını aşarak uluslararası hizmetler verdi.

A+A-

Ben var olanların tekrarını değil, olmayanı yapmalıyım dedi ve Oyunu Kurallarına Göre Oynamaya Hazır Mısınız? isimli kitabını çıkardı. E-ticaret alt yapısı oluşturdukları şirketle birlikte toplamda 42 kişiyle çalışan Karaman, Barış Medya Grup’a özel konuştu.
‘BU İŞİN UZMANI OLARAK ANILMAK YERİNE BU İŞİN EĞİTMENİ OLARAK ANILMAK İSTEDİM’
SEO, search engine optimization, kelimelerinin baş harflerinin kısaltılmışı, Türkçe karşılığı ise arama motoru optimizasyonu demektir. Bu işi yapanlara ise SEO Uzmanı denmektedir, Karaman ise yaptığı açıklama da “ Ben de bu işin uzmanı olarak anılmak yerine bu işin eğitmeni olarak anılmak istedim ve son 5 yıldır da profesyonel olarak bu işin eğitmenliğini yapıyorum. Bu bağlamda Site Destek Dijital Performans Ajansı’nı kurduk ve ajansımızda hem bireysel hem kurumsal olarak eğitimler vermekteyiz” ifadelerine yer verdi.
‘BURASI 360 DERECE BİR DİJİTAL PERFORMANS AJANSI’
Kurduğu ajansın hizmetleriyle ilgili olarakta açıklamalarda bulunan Karaman, “Burası 360 derece bir dijital performans ajansı. Arama optimizasyonundan, Google reklamcılığına, sosyal medya yönetiminden grafik tasarıma ve daha birçok konuda dijital performans çözümleri sunan bir ajans burası. Türkiye’nin büyük markalarına da Samsun’dan hizmet sunan bir ajans” dedi.
“DÜNYA’DA BİR BENZERİ OLMAYAN PAZARLAMA STRATEJİSİYLE KİTABIMIZI SATIŞA SUNDUK”
Yılların tecrübesi ve olmayanı yapma hedefiyle çıkarmış olduğu Oyunu Kurallarına Göre Oynamaya Hazır Mısınız? adlı kitaba dair de çok özel açıklamalarda bulunan Karaman, “Kitabı çıkarmamın asıl amacı da verdiğim eğitimler sonucunda yazılı bir ek kaynağa ihtiyaç duyulması oldu. Ben kitap çıkartıyorsam piyasada var olan ve onlarcasını bulabileceğiniz kitaplardan daha farklı olmalıydı. Dünya’da bir eşi daha olmayan bir kitap pazarlama stratejisi bulduk. Kitap yalnızca bir kez satın alınabiliyor ve her çıktığında satın alan kişiye tüm seriler ücretsiz olarak gönderiliyor…” ifadelerini kullandı.
‘HAYALLERİMİN BİRÇOĞUNU GERÇEKLEŞTİRDİM’
Genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atan Karaman, hayallerinin ve ideallerinin birçoğunu gerçekleştirdiğini belirtirken, “Hayallerimin birçoğunu gerçekleştirdim, hayallerime ulaştım, en yakın zamanda yabancı dil de uluslararası piyasaya da eğitim vermek istiyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum