Samsun'dan aldığımız 1 puan 3 puan değerinde

Samsun'dan aldığımız 1 puan 3 puan değerinde

Samsunda oynadığı maçta 1 puan alan Karabük-spor Teknik direktörü Elvir Baliç 1 Puan bizim için 3 puan değerinde oldu dedi.

A+A-

 Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Baliç, "Samsun maçı bizim için geride kaldı. Bir puan çok önemliydi ve bizim için 3 puan gibi bir puan oldu" dedi.
Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig'in 10. haftasında 30 Ekim Cuma günü kendi evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Elvir Baliç yönetiminde yapılan antrenmanda kırmızı-mavili ekip, düz koşu ve 5’e 2 top kapma ile yarım saha pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana gribal enfeksiyonu bulunan Ergün Teber katılmadı.
Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, deplasmanda Samsunspor maçında uzun süre 9 kişi oynamalarına rağmen berabere kalarak 3 puan değerinde bir puan alarak haftayı lider tamamladıklarını söyledi.

"ERKEN KART PLANLARIMIZI ALTÜST ETTİ"
Samsunspor maçının kendisinin ve kimsenin böyle bir şekilde geçeceğini beklemediğini söyleyen Baliç, “Futbolda böyle şeylerde oluyor. Futbolun içinde hiçbir şey belli değildir. Samsun maçını 9 kişi oynadık. Gerçekten oyuncularım müthiş bir mücadele verdi ve kolay bir şey değildi. Samsunspor gibi bir ekibe karşı 9 kişi mücadele etmek hiç kolay değildi. Samsun’a kazanmak için gitmiştik ama çok erken bir kırmızı kart ile bütün planlarımız değişti. İyi ve çok önemli bir puan alarak lider kapattık. Şimdi önümüzde daha anlamlı bir maç var. Bolu maçından 3 puan ile çıkarsak Samsun’dan alınan bir puan daha da anlam kazanacak. Bugünden itibaren Bolu maçına konsantre olacağız. Kendi saha ve taraftarımızın önünde mutlaka 3 puan için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

“BOLU MAÇINA HAZIR ÇIKMALIYIZ”
Her maçın çok önemli ve ligde herkesin herkesi yenebildiğini de kaydeden Baliç, “Bir iki hafta üst üste kazanan veya kaybeden yukarı çıkıp ve aşağıya iniyor. Bu hafta altımızdaki takımların birbirleri ile yapacağı maçta bizim için önemli. Bizim adımızı asıl önemli olan biz nasıl oynayıp nasıl konsantre olacağız. Avantajlı bir skor olursa bizim için çok daha iyi olur. Onun için bu maça hazır çıkmalıyız” diye konuştu.

“3 PUAN GİBİ BİR PUAN OLDU”
Samsunspor maçında hakem kararlarının da sorulması üzerine Baliç, şunları söyledi:
“Samsun’a futbol oynamak için gittik ve maalesef futbolun için böyle durumlar oluyor. Hakem hakkında fazla bir şey konuşmak istemiyorum, kamuoyu gerekeni gördü. Biz şimdi Bolu maçına bakıyoruz. Artık Samsun maçı bizim için geride kaldı. Bir puan çok önemliydi ve 3 puan gibi bir puan oldu bizim için.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.