Bafra-Samsun Minibüs Ücreti 20 TL Oldu

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ilgili bürokratlar ve oda temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Samsun’da toplu ulaşıma ve öğrenci servislerine geçtiğimiz gün zam geldi.

Ticari taksi, dolmuş ve minibüs ücretleri yüzde 20 arttırılırken, hafif raylı sistem ve belediye otobüsleri yüzde 15, öğrenci servisi ücretleri de yüzde 30 artırıldı.
Bununla birlikte Bafra’dan Samsun’a 16,5 tl’ye giden minibüslerin  fiyatı ise 20 tl oldu.
Bafra 55.Net olarak Bafra S.S. 6.Nolu Minibüsçüler  Kooperatif Başkanı Ahmet  Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çelik yaptıkları açıklamada sıkıntılarını ve önerilerini sıraladılar.
Başkan Ahmet Can yaptığı açıklamada,’’ Samsun'da toplu ulaşıma ve öğrenci servis ücretlerine uygulanan zam tarifesi belli oldu. Biz bu yapılan ücret yükseltilmesini zam olarak değil iyileştirme olarak kabul ediyoruz.  Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ilgili bürokratlar ve oda temsilcilerinin katılımıyla geçtiğimiz gün gerçekleşti. Yapılan görüşmelerin ardından ticari taksi, dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 20, hafif raylı sisteme yüzde 15, belediye otobüslerine yüzde 15, öğrenci servisi ücretlerine yüzde 30 zam yapıldı. Buna göre 16,5 tl olan Bafra – Samsun minibüs ücreti 20 tl olarak belirlenmiştir.’’dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum