Haberler Asılsız Çıktı; CHP İlçe Başkanı Görevden Alınmadı!

Haberler Asılsız Çıktı; CHP İlçe Başkanı Görevden Alınmadı!

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’in görevden alındığı haberlerinin asılsız olduğu ortaya çıktı. İl Disiplin Kurulu’ndan sadece uyarı aldığı ve görevine devam ettiği ögrenildi.

A+A-

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’in görevden alındığına dair haberler bazı haber sitelerinde yer almıştı. Ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Başkan Perçin’e yönelik İl Disiplin Kurulu’na verilen şikayet dilekçeleri ve belgeler sonucunda sadece uyarı  verildiği öğrenildi.

Vahit Perçin’in görevine devam ettiği belirtildi.

Başkan Vahit Perçin’in görevden alındığı iddiaları, sosyal medyada ve bazı yerel haber sitelerinde hızla yayılmıştı. Bu durum, CHP Bafra İlçe Teşkilatı ve Perçin’in destekçileri arasında tedirginlik yaratmıştı. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, Perçin’in görevden alınmadığı ve yalnızca disiplin kurulu tarafından uyarı  aldığı belgelendi.

CHP Bafra İlçe Başkanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Başkanımız Vahit Perçin’in görevine devam ettiğini ve herhangi bir görevden alma durumunun söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verdi. Açıklamada ayrıca, asılsız haberlerin yayılmasının partinin itibarını zedelemeye yönelik bir girişim olduğu vurgulandı.

Vahit Perçin; “Görevim başındayım  Bafra halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu tür asılsız iddialar bizi yolumuzdan alıkoyamaz” dedi.vahit-percin-goreven-ayrilmadan.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum