Samsun’da OKAF’26’da Emniyet Teşkilatı Gençlerle Buluşuyor

Samsun’da OKAF’26’da Emniyet Teşkilatı Gençlerle Buluşuyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen OKAF’26’da Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, kurduğu stantla gençlere polislik mesleğini ve kariyer imkanlarını anlatıyor.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve bölgenin en büyük kariyer organizasyonları arasında yer alan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’26), yoğun katılımla devam ediyor. 08-09 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Samsun İl Emniyet Müdürlüğü de kurduğu stantla yerini aldı.

Fuarın açılışına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, emniyet standını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Stand alanında görevli personeller, ziyaretçilere teşkilatın görev alanları, çalışma yapısı ve polislik mesleğine dair kariyer fırsatları hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuyor.

Fuar süresince gençlerle birebir iletişim kuran emniyet personeli, polislik mesleğinin farklı birim ve branşlarını detaylarıyla anlatırken, sahadaki uygulamalar ve topluma sağlanan katkılar örneklerle aktarılıyor. Öğrenciler, merak ettikleri soruları doğrudan yetkililere yönelterek meslek hakkında daha yakından bilgi edinme fırsatı buluyor.

Samsun’da düzenlenen fuarda kurulan bu doğrudan iletişim ortamı sayesinde gençlerin kariyer planlamalarına katkı sağlanması ve kamu hizmetlerine yönelik farkındalıklarının artırılması hedefleniyor. Emniyet standı, fuar süresince ziyaretçilere açık olmaya devam edecek.

okaf.jpg

okaf-001.jpg

okaf-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.