Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 Mağlup Etti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 Mağlup Etti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovakya deplasmanında Ruzomberok'u 2-0 mağlup etti.

A+A-

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovakya deplasmanında Ruzomberok'u 2-0 mağlup etti.

Maçın Hakemleri: Bastian Dankert, Lasse Koslowski, Rene Rohde

Ruzomberok Kadrosu: Fruhwald, Gabriel, Maly, Mojzis (Boda dk. 56), Gomola (Domonkos dk. 74), Luteran, Lavrincik (Timotej Mudry dk. 74), Tucny, Hladik (Kelemen dk. 82) Chobot (Gerec dk. 46), Chrien Yedekler: Tapaj, Sokol, Maslo, Köstl, Bozik, Madlenak, Jackuliak Teknik Direktör: Ondrej Smetana

Trabzonspor Kadrosu: Uğurcan, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Umut Güneş (Cihan Çanak dk. 67), Visca (Nwakaeme dk. 87), Bardhi (Baniya dk. 80), Trezeguet (Orsic dk. 80), Dragus (Enis Destan dk. 67) Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Salih Malkaçoğlu, Arif Boşluk, Ali Şahin Yılmaz, Kerem Şen, Umut Bozok, Malheiro Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Goller: Trezeguet (dk. 39), Cihan Çanak (dk. 90+1) (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Martin Gomola (Ruzomberok), Eren Elmalı (Trabzonspor)

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında güçlü bir performans sergileyerek Ruzomberok'u 2-0 mağlup etti. Maçın ilk golü, 39. dakikada Trezeguet'ten geldi. Maçın son dakikalarında, uzatma dakikalarında Cihan Çanak, takımına ikinci golü kazandırarak galibiyeti perçinledi.

Karşılaşmada, Trabzonspor’un oyuncuları Eren Elmalı ve Ruzomberok’tan Martin Gomola sarı kart gören isimler oldu. Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, oyuncularını doğru stratejilerle yönlendirerek önemli bir galibiyete imza attı.

Trabzonspor, bu galibiyetle UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için büyük bir avantaj elde etti. Takımın performansı ve oyuncuların uyumu, taraftarları umutlandırdı. Maçın rövanşı ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.