Samsun'da küfür cinayeti 

Samsun'da küfür cinayeti 

Samsun’un İlkadım ilçesinde akraba olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

A+A-

“OĞLUN BANA KÜFÜR ETTİ”

Olay, 23:30 sıralarında İlkadım ilçesi Hastane Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akraba olan iki aile arasında küfürlü sözlü tartışma yaşandı. İddiaya göre Huriye K.(44) ile Sabri K.(48) çiftinin oğullarının akrabası olan S.K.(66)’ya küfür etti. S.K.(66) karşısında oturan çiftin kapısına gelerek “Oğlunu çağır, bana küfür etti” demesi üzerine evden aldığı tüfeğiyle akrabası olan Huriye K.(44) ile Sabri K.(48)’ya ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar karı-koca’yı çeşitli yerlerinden yaraladı. Olayı gören mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sabri K. karın bölgesinden ağır yaralanırken Huriye K. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

SUÇ ALETİNİ EVİN ARKA BAHÇESİNE ATTI

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren S.K. ise suç aletini evin arka bahçesine atarak olay yerinden kaçtı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa buradaki müdahalesinin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hayatını kaybeden eşi Huriye K.’nın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile morga götürüldü.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsı kısa sürede yakaladı. Zanlı sağlık raporunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.