Samsun'da konserlerde bulaşmayan virüs Bafra'da mı bulaşıyor?

Samsun'da konserlerde bulaşmayan virüs Bafra'da mı bulaşıyor?

Samsun'da bazı basın yayın organlarında Bafra'da gerçekleşecek 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Uğur Işılak konserinde Korona riski başlıklı haberler servis edildi.

A+A-

Samsun'da bazı basın yayın organlarında Bafra'da gerçekleşecek 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Uğur Işılak konserinde Korona riski başlıklı haberler servis edildi.

 Samsun'da ise  Atakum Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen açık hava tiyatro ve konser etkinlikleri devam ediyor. Bafra'da gerçekleşecek konsere virüs bulaşacak diye feryat edenler. Samsun'da yapılan ve yapılacak diğer konserlere neden dil uzatmıyor. Bu durum insanın aklına farklı işler getiriyor. 

Ayrıca Samsun'da 31 Ağustos günü yaş sınırlamasının olmadığı "Sefo" konseri gerçekleştirecek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsun'da bazı basın yayın organları tarafından Bafra konseri için yapılan eleştiri.

Ağustos ayı Türkiye'de son yılların en büyük felaketlerine sahne oldu. Güneyde yangınlar kuzeyde sel baskınlarında onlarca insanımız hayatını kaybederken, kimi insanlar evlerinden kimileri de işlerinden oldu.

TASARRUF TEDBİRLERİ GETİRİLDİ

Haziran ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle belediyelere tasarruf tedbirleri adı altında İçişleri bakanlığı tarafından genelge gönderilirken belediylerin her türlü etkinlik, konser ve reklam harcamalarına kısıtlama getirildi.

SAMSUN MAVİ OLDU!

Korona vakalarında yaz aylarında hızlı bir artış yaşanırken Samsun'da il sağlık müdürlüğü ve vatandaşların duyarlı davranmasıyla sarıdan maviye dönerek Türkiye'nin korona ile ilgili mücadelesinde başarılı iller arasında yerini aldı.

UĞUR IŞILAK KONSERİ YAPILACAK

Bütün bu gerçekler ortadayken Bafra Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ünlü sanatçı Uğur Işılak'a Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda konser programı düzenleme kararı aldı.  Kendi sosyal medya sayfalarından da halkı konsere davet etti. 

KORONA DA TASARRUF DA HİÇE SAYILDI!

Türkiye'de bunca felaketler yaşanıp korona vakaları halen pik seviyedeyken, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın tasarruf tedbirlerini de hiçe sayarak böyle bir organizasyon düzenlemesi Bafra halkını ayağa kaldırdı.

KINIYORUZ, KABUL ETMİYORUZ!

30 Ağustos Zafer Bayramı bahanesiyle ağustos ayını gözü yaşlı geçiren Türk halkına yapılan organizasyonun hakaret derecesinde olduğunu sosyal medayadan dile getiren vatandaşlar; 'Durdurun bu organizasyonu. Böyle bir anlayışı reddediyoruz.' dediler.
'Böyle bir zamanda konser yapılacak olması bu milletin aklıyla alay etmektir.' diyen vatandaşlar; 'Kınıyoruz, kabul etmiyoruz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı sağduyuya davet ediyoruz.' diye konuştular.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDİTÖR YORUM: Doğrudur konserlerin zamanı yanlış mı? evet yanlış.Korona var mı? Var. Yanıbaşımızda komşumuz da felaket yaşandı mı? evet yaşandı. Komşu ağlarken biz gülebilirmiyiz? yakışmaz. Peki Bafra yapınca mı bu olaylar devreye giriyor Madem adil olacağız Bafra'nın yaptığıda yanlış. Samsun'un yaptığı da.

-------------------------------------------------

 

ATAKUM'DA AÇIK HAVA KONSERİ


Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi iş birliği ile düzenlenen açık hava tiyatro ve konser etkinlikleri kapsamında yerel müzik toplulukları yeniden müzikseverlerle buluştu Samsunlular konserlerle keyifli vakit geçirirken sanatçıların gösterdiği sahne performansı büyük beğeni topladı.
Yerel müzik topluluklarına destek olmak amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi iş birliği ile Çobanlı Halk İskelesi’nde gerçekleştirilen Açık Hava Tiyatro ve Konser etkinlikleri kapsamında yerel müzik toplulukları 2 Oda 1 Salon, Yiğidolar, Grup Vals ve Random ile şarkıcı Esra Ağçe sahne aldı. Vatandaşlar, sahilde keyifli vakit geçirirken müzik ziyafeti yaşadı.

Atakumluların konser keyfi
Konserler dizisinin bu ayağında ilk olarak yerel müzik grubu 2 Oda 1 Salon ve şarkıcı Esra Ağçe sahne alırken sonraki gün ise Yiğidolar, Random ve Grup Vals performans sergiledi. Atakumlular, sanatçıların seslendirdiği rocktan popa değişik tarzdaki şarkılarla adeta müzik şöleni yaşadı. Seyircilerin şarkılara eşlik ettiği konserlerde sanatçıların sahne performansı büyük beğeni aldı.

Sefo, açık hava sahnesinde
Çobanlı Halk İskelesi’ndeki açık hava sahnesinin bir sonraki konuğu ise genç kuşağın sesi, şarkıları dinlenme rekorları kıran Sefo olacak. Sefo rüzgarının Atakum’da eseceği konser 31 Ağustos’ta saat 20.00’de gerçekleşecek.

BASININ GÖREMEDİĞİ KONSER FOTOLARI

samsun-2-005.jpgsamsun-3-004.jpgsamsun-4-004.jpgsamsun-5-003.jpgsamsun-7.jpgsamsun-konser.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.