SAMSUN'DA KAYBOLAN 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU BULUNDU

SAMSUN'DA KAYBOLAN 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU BULUNDU

Atv'de birbirinden ilginç kayıp ve cinayetleri araştırmaya devam eden Müge Anlı, 12 Şubat Çarşamba günü yayınlanan programda, Samsun'da kaybolan Merve Korucu'nun bulunduğunu açıkladı.

A+A-

25 Aralık'ta kaybolan ve günlerdir aranan Merve Korucu için ihbarlar gelmeye devam ediyordu. Bir ihbarı değerlendiren Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği Ekipleri, Atakum ilçesinde İrfan Y.'ye ait bir eve operasyon düzenledi. Yapılan  operasyonda Merve Korucu Mahire T. ile birlikte bulundu. Olayın ardından İrfan Y. ve Mahire T.  gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Merve Korucu'nun bulunmasını müjdeleyen Müge Anlı, "Samsun'a, çocuğuna sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Yalnız tek bir isteğim var. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden rica ediyorum, Merve'yi tekrar eğitim hayatına kazandıralım. Yetkililer de eminim ki evladına sahip çıkacaktır. Yaşananlar iyi ve atlatılabilir şeyler değil. Eğer 48 yaşındaki bir adam, 14 yaşındaki çocuğu yanında barındırıyorsa, bu çocuğun apaçık kandırıldığını gösterir." dedi.

 

9-600x317-833x440.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.