Samsunda, Kapısı Açık Yarış Yapan Otomobil Trafikte Canları Tehlikeye Attı

Samsunda, Kapısı Açık Yarış Yapan Otomobil Trafikte Canları Tehlikeye Attı

Samsun-Ankara Karayolu’nda yarışan otomobillerden birinde yolcu, kapıyı açarak dakikalarca tehlikeli şekilde yolculuk yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

A+A-

Samsun’da seyir halindeyken yarış yapan bir otomobildeki yolcu, arka kapıyı açarak hem tehlikeli şekilde yolculuk yaptı hem de yarıştıkları araçların videosunu çekti.

Olay, Samsun-Ankara Karayolu Havza mevkisinde, Samsun istikametine giden üç araç arasında yaşandı. Yol üzerindeki diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, 55 plakalı otomobilin sol şeritte hızla ilerleyerek diğer araçlarla yarıştığı görüldü.

maganda-2.jpg

En dikkat çeken an ise, otomobilin arka koltuğunda oturan yolculardan birinin kapıyı açarak uzun süre bu şekilde yolculuk etmesi oldu. Yolcunun aynı zamanda cep telefonuyla yarıştıkları araçları kaydettiği belirlendi.hdsjs.jpg

Yaklaşık 5 dakika süren bu tehlikeli yarış, trafikteki diğer sürücülerin hayatını da tehlikeye attı. Görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.