SAMSUN'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

SAMSUN'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

gümrük kaçağı toplam 7 bin 401 paket sigara, 9 bin 400 adet makaron, 21 şişe içki ve 5 paket pipo tütünü ele geçirdi.

A+A-

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği 4 ayrı operasyonda, gümrük kaçağı toplam 7 bin 401 paket sigara, 9 bin 400 adet makaron, 21 şişe içki ve 5 paket pipo tütünü ele geçirdi. 
Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde 06 plakalı bir otomobilde yaptıkları aramada gümrük kaçağı 5 bin paket sigara ve 21 şişe içki ele geçirdi. Olayla ilgili Y.B.(44) ve U.D.(27) gözaltına alındı. 
Samsun-Ordu Karayolu Atatürk Bulvarı'nda 55 plakalı bir otomobilde yapılan aramada 770 paket gümrük kaçağı sigara ele geçti. Olayla ilgili A.B.(41), A.Ş.(28) ve H.Ş.(25) gözaltına alındı.
Atakum ilçesi Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı’nda bir işyerinde yapılan aramada 980 paket gümrük kaçağı sigara ele geçti. Olayla ilgili A.T.(32) ve S.H.A.(22) gözaltına alındı. 
İlkadım ilçesinin Yenidoğan Mahallesi'nde tütün mamulleri satan bir işyerinde yapılan aramada gümrük kaçağı 651 adet sigara, 9 bin 400 adet makaron ve 5 paket pipo tütünü ele geçti. Olayla ilgili M.E.(32) gözaltına alındı. İfadeleri alınan 8 kişi savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.