Samsunda güldüren hırsızlık

Samsunda güldüren hırsızlık

Samsun'da bilgisayarcıya 10 liraya hurda bilgisayar satan genç, aynı iş yerinden bin liralık cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde bulunan Erkan Yurttaş ve Adem Korkut'a ait bilgisayar dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hurda bilgisayar kasasını satmak için getiren kimliği belirsiz genç, bilgisayar kasasını satıp parasını aldıktan sonra iş yerinde bulunanların bir anlık dalgınlığından istifade ederek masanın üzerindeki piyasa değeri 1000 lira olan cep telefonunu çalıp iş yerinden ayrıldı. 
Cuma namazından gelen iş yeri sahibi Erkan Yurttaş, cep telefonunun masanın üzerinde olmadığını fark edince başka bir telefonla numarasını aradı. Bu sırada cevap alamayan Erkan Yurttaş, telefonun çalındığını düşünerek iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde cihazın çalındığını fark etti. Telefonu çalan şahıs, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. 
Olay, polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ise hırsızın sattığı bilgisayar kasasının üzerinde parmak için çalışması yaptı. İş yeri ortağı Adem Korkut, "Hurda bilgisayarı satmak için getirdi. Ben hurda bilgisayar alamayacağımızı söyledim. 'Ne verirsen ver' dedi. 10 liraya sattı. Bu sırada ortağımın cep telefonunu çalmış. Kamera kayıtlarından tespit edip polise haber verdik" diye konuştu.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.