
Samsun’da Dev Uyuşturucu Operasyonu: 105 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda, 105 bin 279 uyuşturucu hap, 51 gram kokain ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda büyük bir operasyon gerçekleştirildi.
Elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda H.E.A. (19), K.Ç. (20), M.D. (23), A.Y. (25) ve Ş.B. (26) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlendi. Teknik ve fiziki takip sonrası şahısların Atakum ilçesinde bir ev kiralayarak burada faaliyet yürüttükleri tespit edildi.
Narkotik ekipleri belirlenen adrese ve zanlılara ait park halindeki araca eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, araç içerisinde 105 bin 279 adet uyuşturucu hap, evde ise mutfak dolabının üzerine gizlenmiş 51 gram kokain ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddelere ve silaha el konulurken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem yapılmak üzere emniyete götürüldü.
Samsun Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.