Samsun'da Corendon Airlines rüzgarı esecek

Samsun'da Corendon Airlines rüzgarı esecek

Konu ve uçuşlar hakkında Samsun Lamirjen Turizm Seyahat Acentesi Sahibi İbrahim Şen bir açıklama yaptı.

A+A-

Şen açıklamasında,’’ Corendon Airlines, 189 koltuk kapasiteli geniş gövdeli 24 adet Boeing 737-800 model uçaklarıyla 65  ülkede 165 havalimanına direk uçuş yapan Türk tescilli havayolu şirketidir.

samsunda-corendon-airlines-ruzgari-esecek-3.jpg

SAMSUN BİLETLERİ SATIŞTA

2021 yazında Avrupa’dan Türkiye’nin 17 şehrine direkt seferler düzenleyen havayolu şirketi yeni üsler açmaya ve destinasyon yelpazesini genişleterek Samsun Çarşamba havalimanından Perşembe ve Pazar günleri olarak haftada 2 gün Duesseldorf uçuşları yapacağız.  Bu uçuşlar 16 Mayıs 2021’de başlayacak ve 2021-2022 kış sezonunda aynen devam edecektir. Samsun’dan bir diğer uçuş ise yine haftada 2 gün Çarşamba ve cumartesi günleri olacak şekilde Hannover uçuşları olacak. Bu uçuşlarda 12.6.2021 ile 30.10.2021 tarihleri arasında icra edilecektir.
Türk tescilli havayolu şirketi Avrupa’dan Antalya, İzmir, Gazipaşa, Bodrum, Dalaman, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Adana, Ankara, Edremit, Konya, Eskişehir, Zonguldak ve Samsun’a direkt uçuşları yüksek bagaj hakkı konforlu seyahat deneyimi ile eşsiz hizmet kalitesi sunarak memlekete gitmenin en eğlenceli yolu olarak uçuş yolcularına hizmet vermektedir.

samsunda-corendon-airlines-ruzgari-esecek-2.jpg

4 Nisan 2012 tarihinde Alanya Gazipaşa Havalimanına, 12 Nisan 2005 tarihinde Hollanda’nın Eindhoven- İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı uçuşu ile Sabiha Gökçen’e ilk uçak indiren havayolu unvanına sahip olup 7 Haziran 2020 tarihinde Köln’den Zonguldak Çaycuma havalimanına ilk uçağını indiren firmadır.  
Corendon, dünyadaki tek emniyet derecelendirmesi yapan kuruluş olan şirket tarafından düzenlenen “Dünyanın en emniyetli havayolu şirketleri araştırmasında en yüksek puan olan 7 yıldız alarak emniyet politikası unvanına sahip olarak tescillenmiş havayolu kuruluşu olarak yer almaktadır.

Samsun Çarşamba Hava limanından Avrupa’ya uçuş sayılarının artmasının hem ticaret hem de turizmin gelişmesi açısından havayolu ulaşımı bakımından son derece önemli bir hizmetin yapılmasının memnuniyet verici olmasının yanında Samsun turizminin yanı sıra bölgenin en önemli ticaret merkezi olan şehrimizin Çarşamba havalimanında ki uçak seferlerine paralel olarak yolcu sayısının gün geçtikçe artmasına neden olarak bu ivme ile yatırımlar arttıkça, şehir hava taşımacılığı ile gelişmekte olup Corendon Havayollarına Samsun ve bölge halkı adına en kalbî şükranlarımızı sunarım.’’ dedi.

samsunda-corendon-airlines-ruzgari-esecek-4.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.