SAMSUN'DA ÇALIŞTIĞI YERİ SOYUP KAÇMAK İSTEDİ

SAMSUN'DA ÇALIŞTIĞI YERİ SOYUP KAÇMAK İSTEDİ

Samsun'da genç bir kız çalıştığı iş yerini soyup İstanbul'a kaçmak isterken, polisin takibi sonucu yolcu otobüsünde yakalandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, bir ay önce İstanbul'dan Samsun'a geldiği öğrenilen Nalan B.(27), İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde Ali B.'ye ait cep telefonu dükkanında çalışmaya başladı. Ancak, Nalan B., iş yerinde kimsenin olmadığı bir sırada kasadan 450 lira para, 2 adet cep telefonu ve iş yeri sahibinin babasına ait kredi kartını çaldı.Çaldığı kredi kartı ile bir bankanın ATM'sinden bin 600 lira para çekip, çeşitli iş yerlerinden 174 liralık eşofman ve spor ayakkabısı satın aldı. İş yeri sahibi Ali B., polise şikayette bulundu. 
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri yaptıkları çalışma sonucu Nalan B.'nin bir yolcu otobüsüyle İstanbul'a kaçacağını tespit etti. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, akşam saat 21.00 sıralarında Nalan B.'yi Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde İstanbul'a kaçmak isterken otobüsünün içinde yakalayarak gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden, çaldığı paranın bir kısmı ile cep telefonlarını polise teslim eden Nalan P., çaldığı kredi kartını da alışveriş yaptıktan sonra kırıp attığını ileri sürdü. 
Yapılan araştırma sonucu Nalan B.'nin hırsızlık suçundan İstanbul Bakırköy 14. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından arandığı ortaya çıktı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.