Samsun’da Apartman Yöneticisine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Bin Hapla Yakalandı

Samsun’da Apartman Yöneticisine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Bin Hapla Yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde apartman yöneticisi olarak görev yapan bir şahıs, jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 7 bin adet sentetik ecza hap ve kubar esrarla yakalanarak tutuklandı.

A+A-

Samsun’da jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar çarpıcı bir operasyonla sonuçlandı. Atakum ilçesinde bir apartmanda yöneticilik yapan V.S.’nin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşan ekipler, şahsın ikametine operasyon düzenledi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyona Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT ekipleri katıldı. Şahsın evinde ve apartmanın bodrum katında yapılan aramalarda 7 bin adet sentetik ecza hap ile bir miktar kubar esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelere el konulurken, gözaltına alınan V.S. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.