Samsun`da AKP`nin seçim zaferi çoşkuyla kutlandı

Samsun`da AKP`nin seçim zaferi çoşkuyla kutlandı

SAMSUN’DA SEÇİM SONUÇLARI BAYRAM HAVASINDA KUTLANDI - SAMSUN’DA AK PARTİ’NİN SEÇİM ZAFERİ DOYASIYA KUTLANDI - GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ: - “MİLLETİMİZİN BİZDEN NE İSTEDİĞİNİ BİLEREK BU SEÇİM SONUCUNU KARŞILIYORUZ”

A+A-

AK Parti’nin 1 Kasım genel seçim zaferi Samsun’da coşkuyla kutlandı. 
Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan coşkulu kutlamada halka hitap eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Milletimizin bizden ne istediğini bilerek bu seçim sonucunu karşılıyoruz” dedi. 
AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarı olarak çıkması Samsun’da vatandaşları sokağa döktü. Saat 22.00’de meydanda toplanan milletvekilleri ve vatandaşlar, seçim sonuçlarını havai fişeklerle kutladı. Çok sayıda vatandaşta arabalarına binerek bayraklarla ve kornalarla coşkuya ortak oldu.
Cumhuriyet Meydan’ındaki mitingde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim sonuçları ile sadece AK Parti’nin değil Türkiye’nin ve tüm mazlum coğrafyasının kazandığını belirterek, “Yakın zamanda göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlikle, her zaman söylediğimiz gibi demokrasimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güzel insanları, sandıkta en güzel cevabı verdiniz. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın bu meydandan başladığı yürüyüşte, Genel Başkanımız Başbakanımızın Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bu meydanda başlatmış olduğu kampanyalarda siz hep en güzel cevabı verdiniz. Siz her zaman birliğin ve beraberliğin yanında oldunuz. Biz her zaman milletimize hizmet etmek için yola çıktığımızı her zaman söyledik. Bugün sevinçliyiz, mutluyuz. Ama bugün sadece Samsun, AK Parti değil, bugün Türkiye kazanmıştır. Bugün Orta Doğu, dünya kazanmıştır. Biz şu 3-4 aylık süreç içerisinde yaşadığımız bize karşı gösterilen tahammülsüzlükleri, 7 Haziran seçimlerinden sonra gösterilen bazı hareketleri asla ve asla göstermeyeceğiz. Milletimizin bizden ne istediğini bilerek bu seçim sonucunu karşılıyoruz. Milletimiz bizden Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşımamızı istedi. Biz bunun bilincindeyiz. Burada AK Parti’nin kadroları olarak bir aradayız. Bu davanın yürüyüşü ilelebet devam edecek. Biz size hizmetkar olmak üzere buradayız. Biz sizinle el ele kol kola yürümek için buradayız. Hiçbir zaman sizin yanınızdan ayrılmayacağız” diye konuştu.
Meydandaki mitingde ayrıca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çigdem Karaaslan, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Muharrem Göksel de bir konuşma yaptı.
Konuşmalarından ardından yapılan havai fişek gösterisi ile gökyüzü renklendi. Havai fişek gösterisinden sonra vatandaşlar dağıldı. 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.