SAMSUN'DA AK PARTİLİLERİN MERAK ETTİĞİ ORHAN KIRCALI KONUŞTU

SAMSUN'DA AK PARTİLİLERİN MERAK ETTİĞİ ORHAN KIRCALI KONUŞTU

Samsun'da AK Parti'den sürpriz bir şekilde 6'ıncı sıra milletvekili adayı olan Orhan Kırcalı, partililerin en çok merak ettiği isim oldu. Samsun'da AK Partililerin kim olduğunu merak ettiği Orhan Kırcalı konuştu.

A+A-

AK Parti'nin dün açıkladığı Samsun Milletvekili adayları listesinde ismi yer alan Orhan Kırcalı, samsunkenthaber'e konuştu. AK Parti Samsun Milletvekili adayları arasında en çok merak edilen isim olan Orhan Kırcalı, açıklamalarda bulundu.


AK Parti Samsun Milletvekili 6'ıncı sıra adayı Orhan Kırcalı, yaptığı açıklamada Samsun'un Bafra ilçesi doğumlu olduğunu belirterek, "AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana bu davanın bir ferdiyim. Bafra ilçesinde avukatlık yapıyorum. Bafra'da halk beni tanıyor.  Bafra'da 22 yıldır avukatlık yapıyorum 48 yıldır da Bafra'da yaşıyorum. Halkın dertleri ile dertlenen ve halkın içinde olan birisiyim. Samsun ve ilçelerimize faydalı olabilmek için aday olduk. Partim bana bu görevi verdi bende bu görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağım. Burada önemli olan hizmetin yapılması ve AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıdır. Zira gün çalışma zamanıdır. Ben Bafra ilçemizde yaşıyorum. Biz Samsun'da partimizi birinci parti çıkartarak 9 milletvekilini almak istiyoruz. Bunun için yola çıktık ve bunun için 1 Kasım seçimlerinde tüm teşkilat ve partililerimizle birlikte çalışacağız" dedi.

 

Kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.