SAMSUN'DA 2013’ÜN İLK BEBEĞİ 00.02'DE DOĞDU

SAMSUN'DA 2013’ÜN İLK BEBEĞİ 00.02'DE DOĞDU

Samsun'da yeni yılın ilk bebeği saat 00.02'de Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelirken, başhekim bebeğe altın taktı.

A+A-

Samsun'un Asarcık ilçesinin Acı köyünün Değirmenci Mahallesi'nde ikamet eden Pembe Kılavuz (26), doğum sancısı tutunca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Pembe Kılavuz, saat 00.02'de normal doğumla 3 kilo 610 gram ağırlığında, 50 santim boyunda kız çocuğu dünyaya getirdi. İnşaat ustası baba Hasan Kılavuz (30) ise köyde olduğu için bebeğini göremedi. 
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Keskin, 2013 yılının ilk bebeği olan kız çocuğuna çeyrek altın taktı. Başhekim Keskin, anneyi de kutlayarak sağlık ve huzur diledi. 11 ve 7 yaşında iki oğlu olan Pembe Kılavuz, bir kız çocuğu dünyaya getirmeden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Babası yanında olmadığı için minik bebeğe henüz isim konulmadı. 
Yeni yılın ikinci bebeği ise 00.15 sıralarında dünyaya geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olan Macit Kaya (38) ile Emine Kaya (31) çiftinin erkek bebekleri doğdu. Sezaryenle saat 00.15 sıralarında dünyaya gelen bebek, ailesini sevince boğdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.