Samsun’da 17 Yaşında ki Genci Bıçaklayarak Öldürdüler!

Samsun’da 17 Yaşında ki Genci Bıçaklayarak Öldürdüler!

​​​​​​​Samsun'da faytonculuk yapan 17 yaşındaki Tahir Gökçen, iddialara göre sıra nedeniyle tartıştığı aynı işi yapan abi ve kardeşi tarafından göğüsünden ve karnından bıçaklanarak öldürüldü.

A+A-

Olay, önceki gece  Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi.

İlkadım İlçesi'ndeki sahil yolu üzerinde faytonculuk yapan 17 yaşındaki Tahir Gökçen ile iddiaya göre aynı işi yapan H.D. (18) ve kardeşi B.D. (15) arasında 'sıra nedeniyle' tartışma çıktı.

EKMEK BIÇAĞINI ÇIKARDI

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Hakan D., üzerinde bulunan ekmek bıçağı ile Tahir Gökçe'yi göğüsünden ve karnından bıçaklayarak yaraladı. Şüpheli ve kardeşi olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Tahir Gökçen de çevredekiler tarafından otomobille özel hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Gökçen, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Tahir Gökçen'i bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen ve olay yerinden kaçan H.D. ile yanında bulunan kardeşi B.D.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Yaşı küçük olan B.D., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Kaynak; Hedefhalk.com

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.