Samsun’a Şehit Ateşi Düştü: Ferdullah Kaygusuz’un Acı Haberi Ailesine Verildi

Samsun’a Şehit Ateşi Düştü: Ferdullah Kaygusuz’un Acı Haberi Ailesine Verildi

Van’da şehit olan Ferdullah Kaygusuz’un acı haberi, Samsun’un Ayvacık ilçesindeki ailesine ulaştırıldı. Şehidin baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

A+A-

Van’da şehit düşen Ferdullah Kaygusuz’un acı haberi, Samsun’un Ayvacık ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Şehadet haberi, Ayvacık İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eren Yüksel, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Ünal ve Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur tarafından aileye iletildi.

Acı haberi alan aile fertleri büyük üzüntü yaşarken, fenalaşan yakınlara sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit Ferdullah Kaygusuz’un baba evi, haberin ardından Türk bayraklarıyla donatıldı. Acı haber, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ayvacık’ta da büyük üzüntüye neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.