SAMSUN’A 500 MİLYON TL’LİK YATIRIM

SAMSUN’A 500 MİLYON TL’LİK YATIRIM

AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısında katılan İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun’un 500 Milyon TL’lik yatırım aldığını söyledi.

A+A-

AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, partinin ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ulaşım alanında devam eden ve yeni ilave yatırım yapıldığı gibi, sağlık ve eğitimde ilerlemeler kaydedildiğini söyledi. Başkan Köktaş, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından şehrimize çok önemli spor tesisleri kazandırıldı. Bu tesisler kısa zamanda tamamlandığında bölgesel ve uluslararası spor organizasyonları yapılabilecek tesislere kavuşmuş olacağız. Şu an başlamış projelerin toplam miktarı yaklaşık 220 milyon TL. Bununla birlikte 3 Aralık 2012’de ihalesi yapılacak olan ‘Stadyum Samsun’ ihale bedeli tahminen yaklaşık olarak 130 milyon TL’dir. Toplam 350 milyon TL, spor tesislerine ayrılmış oluyor. Ayrıca biten, inşaatları devam eden ve yatırıma girmiş 2013’de ihale edilecek öğrenci yurtları da ilave edersek, yaklaşık 500 milyon TL yatırım almıştır. Bu anlamda Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.
AK Parti olarak doğruları konuştuklarını söyleyen İl Başkanı Köktaş, “Milletimize karşı bu zamana kadar hep doğruları konuştuk, konuşmaya devam edeceğiz, ne aldanan ne de aldatan olacağız. Ne diyor Başbakan ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Siyasetin tek limanı Ahlak'tır.' Bizler bu anlayış içinde siyasetimizi icra ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirdiği 18 yaşındaki gençlere seçilme hakkı verilmesine ilişkin konuyla ilgili olarak konuşmasına devam eden İl Başkanı Fuat Köktaş, “Birileri her ne kadar seçilme yaşının 18’e inmesine itiraz etse de, muhalefet etse de biz gençlerimize, geleceğimize güveniyoruz. Kadın haklarına önem vermeyen rejimler, demokrat rejimler olduklarını iddia edemezler. Kadınlarımızın siyasetteki, toplumsal hayattaki yeri, biz erkeklerin yerini daraltmaz bize ancak güç katar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.