Samsun vizyon projelere kavuşacak

Samsun vizyon projelere kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitingini değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç,

A+A-

 şehrin 2023 vizyonu çerçevesinde önemli yatırımlara kavuşacağını belirterek, Milletin Adamı’nın Samsun’u önemsediğini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Samsunlularla buluştuğu mitingi değerlendirdi. Samsunluların Cumhuriyet Meydanı ve çevresini hınca hınç doldurarak, bundan önce olduğu gibi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğini bir kez daha gösterdiğini belirten Başkan Genç, mitingde Erdoğan’ın Samsun için açıkladığı vizyon projelerin, şehrin 2023 hedefleri için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Genç, hayata geçecek vizyon projelerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’u önemsediğini gösterdiğini söyledi.

 

TÜRKİYE DAHA HIZLI İLERLEYECEK

Samsunluların mitinge çok büyük bir ilgi gösterdiğine işaret eden Başkan Genç, “Aziz Samsunlu hemşehrilerimiz sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini ve güvenlerini bir kez daha göstermiştir. Bu mitinge daha öncekilerden daha fazla ilgi olduğunu gözlemledim. İnşallah bu enerji 24 Haziran’da sandığa da yansıyacaktır. 24 Haziran’dan itibaren Türkiye'de artık yeni bir dönem başlayacak. Yeni yönetim sistemi ile birlikte Türkiye’miz her alanda daha hızlı ilerleyecektir. Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye’miz 2023'e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

 

SAMSUN, HEDEFİNE YAKLAŞACAK

Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri çerçevesinde Samsun’un önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Samsun’a verdiği önemi mitingde bir kez daha açıkladığı vizyon projelerle göstermiştir. Samsun-Sivas demiryolunun iyileştirilmesi, Kırıkkale-Samsun hızlı tren hattı, şehir hastanesi, Samsun Üniversitesi, Millet Bahçesi, ilçelere yapılan ulaşım, eğitim, sağlık alanındaki dev yatırımlar, Samsun'u hedeflerine daha da yaklaştıracaktır. Bu dev yatırımların önemli kısmı da ilçemize yapılmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilçemize, Samsun’umuza verdiği katkılardan dolayı Canik ve Samsun halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

24 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ

Bu hafta sonu Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’ne de değinen Başkan Genç, “Önümüzdeki seçim şehrimiz ve ülkemiz için büyük öneme sahip. Şehrimizdeki bu dev projelerin hayata geçmesi ve Türkiye’mizin istikrarı için 24 Haziran tarihi önemli bir virajdır. Değerli hemşehrilerimiz bugünkü mitingde desteğini ortaya koymuştur. İnanıyorum ki Samsunlu kardeşlerimiz 16 Nisan’daki oy oranından çok daha fazlasını 24 Haziran’da sandığa yansıtacaktır. Ben değerli hemşehrilerime sayın Cumhurbaşkanımızı Samsun mitinginde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

canik-haber-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.