SAMSUN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

SAMSUN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından tertip edilen, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Bafra TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen

A+A-

‘’ 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ’’ ile ilgili bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Söz Konusu Kanunla, Kesinleşmiş vergi ve diğer borçlara ödeme kolaylıkları, geçmiş dönemlere ilişkin matrah ve vergi artırımında bulunan mükelleflere ayrıcalıklar, işletmelerde ki emtia, makine, teçhizat ve demirbaş kayıtlarına ilişkin cezasız düzeltme imkanı, yurt içi ve yurt dışı bazı varlıkların vergisiz ve ayrıcalıklı imkanlarla milli ekonomiye kazandırılması, beyan edilmemiş veya eksik beyan edilmiş gelir ve kazançların zam ve faizsiz pişmanlıkla beyan edilmesi ile 6552 sayılı Kanun kapsamında devam eden borçların yeniden yapılandırılması imkanları getirilmiştir.

Açılış konuşmalarını yapan Bafra TSO Başkanı BAŞAR; ‘’Samsun Vergi Dairesi Başkanlığının koordinasyonu ile ‘’6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun’’ ile Üyelerimizin bilgilendirilmesi ve yapılandırma fırsatlarından yararlanması arzu ediyoruz. Samsun Vergi dairesi Başkanı ve seminere katılan Uzmanlarımıza teşekkür ederim.’’ Dedi

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki YUMBUL yaptığı konuşmasında ‘’ 6736 sayılı yasa ile vergi mükelleflerine verilmiş olan haklar ve imtiyazla ile ilgili bilgilendirmeler yapmak istemekteyiz. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına yapmış olduğu ev sahipliği için teşekkür ederiz.’’ Dedi.

Gerçekleştirilen Bilgilendirme Seminerine; Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki YUMBUL, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun ATASOY, Tahsilat Müdürü İsmet MEMİŞ, Grup Müdürü M.Tayyar ERGÜL, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Fatih POLAT, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Üyeler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.