Samsun Valisi Osman Kaymak'tan Veda Paylaşımı

Samsun Valisi Osman Kaymak'tan Veda Paylaşımı

Samsun Valiliği görevinden alınan Osman Kaymak, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yayınladı.

A+A-

9 Haziran 2020 tarihi itibariyle Valiler Kararnamesi ile Samsun’da sürdürdüğü valilik görevinden alınan Osman Kaymak, mülkiye başmüfettişliği görevine atandı. Bugün ise sosyal medya hesabından Samsun halkına ve mesai arkadaşlarına veda içerikli bir paylaşımda bulundu.

Kaymak yaptığı paylaşımda, “13 Haziran 2017 tarihli kararname ile atandığım Samsun Valiliği görevimden 9 Haziran 2020 tarihli Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişliği görevine atanmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında devletimizin verdiği görevleri İlkadım şehri Samsunumuzda onurla yerine getirerek, halka hizmet anlayışı ile çalışma gayretinde bulundum. Tüm Samsunlu hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.” ifadelerinde bulundu.

Vatandaşlar ise paylaşımın altına, “Osman Kaymak diye yazılır, Osman Baba diye okunur”, “Samsun sizi unutmayacak”, “Siz bu şehrin hem valisi hem de ağabeyisiniz”, “Samsun Osman babasını çok özleyecek. Allah yâr ve yardımcınız olsun sayın valim” yorumlarında bulundu.

Samsun Valiliği görevine Düzce Valisi Zülkif Dağlı getirildi.

osman-kaymak1.jpgosman-kaymak2.jpgosman-kaymak3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.