Samsun Valisi Orhan  Tavlı Bafra’da  Oda ve Borsa Başkanları ile Buluştu

Samsun Valisi Orhan Tavlı Bafra’da Oda ve Borsa Başkanları ile Buluştu

Samsun Oda ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla Bafra TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

Samsun Oda ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla Bafra TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş , Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Koray Özcan , Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Baskanı Sinan Çakır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Berat Deniz Öztürk, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ayhan Sonkaya, Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekçi, Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Faruk Adalı katıldı. 
Toplantıda, Samsun genelinde yürütülen ticari faaliyetler ile istihdamın artırılması konusunda yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.
Toplantı sırasında ise kendisi Muğlalı olan Yılport Samsunspor’un futbolcusu Tanyal Antalyalı tarafından Muğla Valiliğinden  Samsun Valiliğine atanan Orhan Tavlı’ya 48 numaralı Yılport Samsunspor forması hediye edildi.
Toplantından sonra ise Bafra Ticaret v e Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş tarafından ALBEYLA RESTORAN’ta Oda ve Borsa Başkanlarına Bafra’nın yöresel tatlarından ikramlarda bulunuldu.36-082.png37-081.png38-048.png39-041.png40-033.png41-025.png42-023.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.