Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı ‘’ Gazilerimiz Ülkemizin Medarı İftiharıdır’’

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı ‘’ Gazilerimiz Ülkemizin Medarı İftiharıdır’’

Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı Bafra Gaziler Derneğini Ziyaret Etti.

A+A-

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı Bafra Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Bafra Gaziler Derneği önünde Bafra Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Dağlı yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bafra Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin derneklerinin yaptıkları çalışmalar ve gazilerle ilgili Vali Dağlı’ya bilgiler aktardı.

Vali Dağlı ise ziyaret esnasında yaptığı açıklamada,’’Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır.

Gazilerimizin  ortaya koyduğu azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız bu günlere kadar ulaşmıştır. Tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’dedi.
Ziyarette ayrıca Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile diğer yetkililer hazır bulundu.

 

samsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir.jpegsamsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir-001.jpegsamsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir-002.jpegsamsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir-003.jpegsamsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir-004.jpegsamsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir-005.jpegsamsun-valisi-doc-dr-zulkif-dagli-gazilerimiz-ulkemizin-medari-iftiharidir-006.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.