Samsun Valiliği yaptığı paylaşımla dikkat çekti!

Samsun Valiliği yaptığı paylaşımla dikkat çekti!

Geçtiğimiz Mart ayından bu yana süregelen salgında vaka artışları ciddi boyutlara ulaşırken, Samsun Valiliği sosyal medya hesaplarından salgını el birliğiyle atlatabileceğimizi anlatan görseller paylaştı.

A+A-

Mart ayında ülkemizde görülen ilk Koronavirüs vakasıyla birlikte, salgın gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Koronavirüs vaka artış oranıyla dikkat çeken Samsun'da oranın azaltılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun’daki risk haritasının kırmızıya boyanmasının üzerine Samsun halkına şu çağrıda bulundu: “Topyekûn bir çalışmayla bu durumu çözmeliyiz. Bu topyekûn bir seferberlik, herkes kurallara uyacak, kalabalık ortamları oluşturmayacağız. Pazar yerleri ve ailelerin bir araya gelmeleri sonucundaki bulaşları da görüyorsunuz. Ama bunu çözmek, başarmak durumundayız" dedi.

Samsun Valiliği bunun üzerine, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, son zamanlarda Samsun’da yaşanan yüzde 100 oranında artış gösteren vaka sayılarını göz önünde bulundurarak, salgını hep birlikte atlatacağımıza dair görselleri, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak dikkat çekti.

İşte o paylaşımlar:

“Sevdiklerimize hastalığı bulaştırmamak için; birbirimizden sadece bir kış uzak durmak, bu kadar zor mu?”

“Hangisini seçeceksin? Tercihini yap!
A)    Cerrahi Maske        B) Entübasyon Seti”

“Sevdiklerimizin sağlıklı kalması için; birbirimizden sadece bir kış uzak durmak, bu kadar zor mu?”

korona-001.jpgkorona2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.