SAMSUN TSO ÜYELERİNE KARGO İNDİRİM PROTOKOLÜ

SAMSUN TSO ÜYELERİNE KARGO İNDİRİM PROTOKOLÜ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile MNG Kargo arasında, Oda üyelerinin kargo gönderimlerinde indirimlerden yararlanacağı bir protokol imzalandı.

A+A-

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile MNG Kargo arasında, Oda üyelerini kargo gönderimlerinde indirimden faydalanacaklarını sağlayacak bir protokol imzalandı. Samsun TSO’da gerçekleşen imza törenine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük, MNG Karadeniz Bölge Müdürü Hasan Tutan ve MNG Karadeniz Satış Müdürü Yalçın Gökmen katıldı.
 
BELGEYİ GÖSTER İNDİRİMDEN FAYDALANAN
Protokol imza töreninde konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,  nakliye giderlerinin üyeleri için önemli bir kalem teşkil ettiğini belirterek, "İmzaladığımız bu protokolle üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlayacağız. Anlaşmayla üyelerimiz kargo gönderilerinde belirli bir indirimden yararlanacak. Üyelerimiz, MNG Kargo Samsun Şubesi’ne Odamıza kayıtlı olduklarına dair belgeyi göstermeleri halinde indirimden faydalanabileceklerdir" ifadelerini kullandı.

AMAÇ ODA ÜYELERİNE DESTEK
MNG Karadeniz Bölge Müdürü Hasan Tutan ise, değişik illerde imzaladıkları protokolün Karadeniz Bölgesi’nde ilk defa, Samsun TSO arasında yapıldığını belirterek, “Samsun Karadeniz bölgesinin en önemli kentlerinden biri. MNG olarak biz de Samsun’un potansiyelinin farkındayız. Burada Samsun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine katkı sunmak, kent ekonomisine destek amacıyla bir çalışma yaptık. Samsun TSO’nun üyelerine destek amacıyla bizlerle yapmış olduğu bu protokol ile en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Bu protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim. İmzaladığımız protokol gereği Samsun TSO’ya kayıtlı üyeler bir yıl boyunca indirimden faydalanabilecekler” diye konuştu. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.