SAMSUN TEKNOPARK VE AR-GE BULUŞMALARI II. ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİĞİ

SAMSUN TEKNOPARK VE AR-GE BULUŞMALARI II. ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİĞİ

Samsun Teknopark ve Ar-Ge Buluşmaları II etkinliği bu yıl 24-25 Aralık tarihlerinde çevrimiçi olarak argebulusmalari.samsunteknopark.com adresinden gerçekleştirilecek.

A+A-

Geçen sene ilki Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen Samsun Teknopark ve Ar-Ge Buluşmaları etkinliği bu yıl pandemi sebebiyle online platforma taşındı. Etkinlikte Samsun Teknopark firmalarıyla ile iletişime geçmek, girişimcilerle tanışmak ve önemli kişilerin yer aldığı Dijitalleşen Dünyada Girişimcilik, Dijital Tarım, Yapay Zeka Teknolojileri ve Ar-Ge Merkezleri panellerini dinleyebilirsiniz. 
Etkinliğe Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, KOSGEB Samsun Temsilciliği, Türk Standartları Enstitüsü, İŞKUR Samsun Şubesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi paydaş olarak katılım sağlayacaktır. 
Kayıt olarak etkinliğin anlık gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz. Kayıt ve etkinlik takibi için argebulusmalari.samsunteknopark.com
Samsun Teknopark ve Ar-Ge Buluşmaları etkinliği, Teknopark firmalarının, teknoloji transfer ofisi buluşlarının, kuluçka girişimcilerinin ve ilimizde faaliyet gösteren Ar-Ge merkezlerinin tanıtılmasını amaçlayan bir organizasyondur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.