SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE CENGİZ KURTOĞLU RÜZGARI ESTİ

SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE CENGİZ KURTOĞLU RÜZGARI ESTİ

Eyüp Feshanede düzenlenen 6.Samsun tanıtım Günlerinde Fantezi Müziğin Güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu rüzgarı esti.

A+A-


Şenliğin 2.gecesinde ilk olarak harika sesi ile Sami Çelik sahne aldı.

Söylediği şarkılarlarla vatandaşları duygulandırdı.

Programın başlangıcında SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı söz aldı.

’’Samsun un örf, adet ve geleneklerinin tanıtılması ve yaşatılması için bu tür etkinliklere destek verilmesi herkesin sorumluluğu olmalıdır.’’ diyerek başladı.

İlk olarak Tüm Annelerin Anneler  Gününü kutlayarak başlayan Aşcı, konuşmasına şu sözleri ile devam etti. SAMKON'un Samsun Valiliği, Samsun İl Özel İdaresi, 17 İlçe Kaymakamlığı ve 17 İlçe Belediyeleri ile her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Samsun Tanıtım Günleri programında büyük emeği olan SAMKON Yönetimine,SADEF Bölge Başkanlarına, SADEF Dernek Başkanlarına,Kadın Kollarına ve fuara katılan herkese teşekkürlerini iletti. Karadeniz in İncisi Samsun un örf, adet, gelenek ve göreneklerinin tanıtılması ve Samsunluların birlik ve beraberliklerinin güçlenmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerimizi bizden sonraki nesillerinde devam ettirmesi tek temennimizdir.

SAMKON olarak etkinliklerimize devam ediyoruz. Büyük Organizasyonla düzenleyeceğimiz etkinliğimiz 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Eyüp/ Feshane’de bütün Samsunlu sanatçılarımızın katıldığı çok güzel bir etkinlik yapıldı.

Programımız 3 gün sürdü. 3 Günlük program ise Samsunumuzun Televizyonu AKS Tarafından canlı yayınlandı. İstanbul’a Şenliğimize gelemeyen hemşerilerimiz ise AKS TV sayesinde özlem gidermişlerdir.  Bizim bu yapıda tek olmazsa olmazımız var oda Samsun yapısını en üst noktaya taşımaktır. Geleneksel buluşmamızda aramızda bulunan çalışmaları ile her zaman gurur duyduğumuz   Samsun Valimiz Hüseyin Aksoy,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun Milletvekilleri Çağatay Kılıç, Haluk Koç,İhsan Kalkavan,Cemalettin Şimşek,MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan,İstanbul Milletvekillerine, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e,Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, Gençlik ve Spor Baknalığı Müsteşarı Aslan Karanfil'e, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Tüm Samsunlular birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimiz Geleneksel Buluşmamıza ayrı bir renk kattınız. Onur Sanatcımız Cengiz Kurtoğlu'na ve diğer sanatcılara ise her etkinliğimize katıldığından dolayı teşekkür ’’diyerek sözlerini tamamladı.

 Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise,’’Samsun’a yapılan yatırımlar, çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra,Birlik ve Beraberlik Mesajı vererek, Şölenin hayırlı olmasını diledi. 19 Mayıs Bayramının bu yıl Samsun'da daha çoşkulu bir şekilde 33 gün süre ceğini belirtti.

SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve ekibine böyle güzel birleştirici şenlik için teşekkür ederek.’’sözlerini tamamladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları ve Misafir Milletvekilleri konuşma yaparak şenliğe muhteşem katılımı sağlayan SAMKON'A VE Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve Ekibini kutladılar.

Konuşmalardan sonra ise  SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı tarafından Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'a plaket takdim etti.

 Konuşmalardan sonra ise Fantezi Müziğin Kralı Cengiz Kurtoğlu muhteşem bir konser ziyafeti sundu. Hem oynattı, hem ağlattı. 2 saat sahnede kalan Kurtoğlu büyük alkış topladı.

 Konser programından sonra ise herkes 7. Geleneksel Buluşmada görüşmek üzere bir birbirleriyle vedalaştı.

3 gün süren Samsun Tanıtım Günlerinde Eyüp Feshane'de bir rekora imza atıldı.

Bu yıl Samsun 6.Tanıtım Günlerine yaklaşık 350.000 ile 400.000 ziyaretcinin katıldığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.