Samsun Otogarı’nda Hareketli Dakikalar! İcra ve Polis Eşliğinde Tahliye

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde polis ve icra memurları eşliğinde 1 ve 2 nolu yazıhaneler tahliye edildi. İşte otogarda yaşanan o anların detayları.

A+A-

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (Saştir) uzun süredir devam eden hukuk mücadelesi sonuçlandı. Otogar yönetimi ile yazıhane işletmecisi arasındaki dava sonrası, icra memurları polis eşliğinde tahliye işlemini gerçekleştirdi.

Samsun Otogarı’nda bugün öğle saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Edinilen bilgilere göre, otogar yönetimi ile işletmeci Kadir K. arasında bir süredir devam eden tahliye davası, otogar yönetimi lehine sonuçlandı. Kararın kesinleşmesinin ardından icra memurları, güvenlik amacıyla polis ekipleriyle birlikte ilgili yazıhanelere geldi.

1 ve 2 Nolu Yazıhaneler Boşaltıldı

Saat 13.00 sıralarında başlayan işlemde, terminal içerisinde faaliyet gösteren 1 ve 2 nolu yazıhanelerin tahliyesine başlandı. Tahliye sırasında taraflar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşansa da, emniyet güçlerinin müdahalesiyle durum sakinleştirildi.

Eşyalar Dışarı Çıkarıldı, Kapıya Kilit Vuruldu

Gerginliğin sona ermesinin ardından yazıhane içerisinde bulunan masa, sandalye ve diğer ofis malzemeleri icra memurları gözetiminde bina dışına taşındı. Tahliye işleminin tamamlanmasıyla birlikte her iki yazıhanenin kapısı kilitlenerek resmi işlemler sonlandırıldı.

Polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına tahliye süreci bitene kadar terminal içerisinde güvenlik önlemlerini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.