Tekkeköy'de Kereste Fabrikası Yangını: Fabrika Küle Döndü

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir kereste fabrikası, çıkan yangında tamamen küle döndü.

A+A-

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir kereste fabrikası, çıkan yangında tamamen küle döndü.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 537. Sokak'ta bulunan kereste fabrikasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, fabrikada çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm iş yerini sardı. Alevlerin yükselmesiyle gökyüzünü yoğun bir duman kapladı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarına Tekkeköy Belediyesi'nden bir iş makinesi de destek verdi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda yangın yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alındı. Ancak, yangının verdiği hasar büyük oldu ve fabrika tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında dumandan etkilenen bir kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yangının ardından başlatılan soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için incelemelerini sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşları yangın konusunda daha dikkatli olmaları ve tedbirli davranmaları konusunda uyardı.

Bu üzücü olay, bölge halkını derinden etkilerken, yangının çıkış nedeni hakkında detaylı bilgi henüz açıklanmadı. Yangınla ilgili gelişmeleri ve detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.tekkekoyde-kereste-fabrikasi-yangini-fabrika-kule-dondu.jpgtekkekoyde-kereste-fabrikasi-yangini-fabrika-kule-dondu-001.jpgtekkekoyde-kereste-fabrikasi-yangini-fabrika-kule-dondu-002.jpgtekkekoyde-kereste-fabrikasi-yangini-fabrika-kule-dondu-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.