Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Bafra Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Bafra Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı ve Samsun Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç’i ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

A+A-

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç yeni bir yönetim olduklarını belirterek kısa zamanda yaptıkları çalışmalarla Bafra içi ve tüm mahallelerde muhtarlarla birlik ve beraberlik içersinde hareket ettiklerini belirtti.

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı ve Samsun Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk ise,’’ Samsun'da bin 250  muhtar görev yapmaktadır. 

Biz de Samsun'daki muhtarlarımızın hepsini temsil etmeye çalışıyoruz. Ankara'da toplantılara katılıyoruz. Samsunumuzu her platformda en iyi şekilde temsil ediyoruz. Türkiye'nin çeşitli illerinde muhtarların toplanma yerleri var. Bizim Samsun’da böyle bir yere ihtiyacımız var. 

Devletin vatandaşa eşitlik ilkesi içerisinde yaklaşmasını sağlayan, hızlı bir şekilde veri kaynağı oluşturan, doğumdan ölüme tüm vatandaşlık işlerinde düzeni sağlayan muhtarlık kurumudur.

Muhtarlar kamu görevi yapan insanlardır.  Yerel yönetimlerin en önemli aşaması yine muhtarlıklardır. Muhtar mahallesinin en çok tercih edilen, en güvenilen ve mahalle sakinlerinin çoğunluğunun onayını alan kişidir.’’dedi.

img-8311.jpgimg-8313.jpgimg-8315.jpgimg-8316.jpgimg-8320.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.