Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 19 Mayıs Belediyesini Ziyaret etti.

Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 19 Mayıs Belediyesini Ziyaret etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’yı belediye hizmet binası önünde çiçeklerle karşıladı.

A+A-

Kırcalı’nın, ziyaretinde, partinin 19 Mayıs İlçe Başkanı Avukat İrfan Kalaycı, bazı teşkilat yöneticileri ve partili belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;  herkes kendi yerelinde sorunlar yaşadığı için, belli bir zaman diliminde bu sorunlarımızı aşabiliyoruz. Milletvekillerimizden ricamız, her ilçenin kendine göre sorunları nelerdir bunlar üzerinde çözüm yolları aranmalıdır. Bizim ilçemizin tek bir sorunu var mülkiyet problemi sorunudur. Buna bağlı olarak da İlçemizin %58i hazine arazisi ve 60 yıldır süren davalar var .Bu durumun çözüme kavuşturulması için yapılması gereken bir şey var, yargıyı hızlandırmamız gerekiyor. Özel kadastro hakimleri görevlendirilebilirse bizlerin bu sorunu çözüme kavuşturulabilir. dedi.

Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise konuşmasında; İlçelerimizdeki sorunları yerinde tespit etmek için, bütçe görüşmelerinin ardından sorumluluk bölgelerimize döndük. Tek tek ilçelerimizi gezerek notlarımızı alıyoruz. 19 Mayıs İlçemizdeki sorunları Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte istişare ederek çözüme kavuşturmaya çalışacağız.dedi.

Türkiye’de son yıllarda tartışılan başkanlık sistemi üzerine düşüncelerini açıklayan Kırcalı, Türkiye’nin yönetim anlamında sistem değişikliğine gitmesinin zorunluluk olduğunu belirtti. Kırcalı, "Türkiye’nin bekası için sistem değişikliği şarttır. Dünyadaki ve bölgedeki gelişmeler bizi bu değişimi yaşamaya zorunlu hale ulaştırmıştır. Bu coğrafyada barışı Türkler, Kürtler ve Araplar birlikte kuracaklardır. Bu konuda öncülük görevi Türklere düşmüştür.dedi

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.