Samsun Memur-Sen İl Yönetimi Seçildi

Samsun Memur-Sen İl Yönetimi Seçildi

Samsun Memur-Sen il temsilciliğinde Bağlı sendikaların Şube Başkanları İle gerçekleştirilen toplantıda Memur-Sen Samsun il Temsilcisi Hamdi Yıldız güven tazeledi.

A+A-

81 İl temsilciliği 20 Nisan Memur Sen 6. Olağan Genel Kurul sonrası yeni hazırlanan yönetmelik çerçevesinde yenileniyor, tazeleniyor. 

Samsun’da Memur Sen İl Temsilciliği seçimi Şube Başkanları yapılan istişare toplantısında seçim yapmadan şube Başkanları İle mutabık kalınarak gerçekleşmiştir. 
Memur-Sen Samsun il temsilciliği ve görevleri aşağıdaki gibidir. 
İl Temsilcisi : Hamdi Yıldız ( Eğitim Bir Sen)
İl Sekreteri : Murat Akkuş (Diyanet Sen)
Teşkilatlanma Sekreteri : Savas Gayretli (Bem Bir Sen)
Mali Sekreter : Ayhan Beyaz (Birlik Haber Sen)
Sosyal İşler Sekreteri : Isa Çolak ( Bayındır Memur Sen)
Basın İletişim Sekreteri : Mustafa Karabiber ( Büro Memur Sen) 

Hamdi Yıldız, Memur Sen Samsun İl Temsilciliği ve yönetim kurulu için  Şube Başkanlarımızın şahsımıza ve oluşturduğumuz yönetim kuruluna teveccühleri ile sonuçlanmıştır. 

Memur Sen olarak 11 hizmet kolunda Samsunumuzda yetkiliyiz 22000 üyemizin ve  tüm memurlarımızın özlük ve mali haklarının korunması ve iyileştirilmesi çalışma koşullarının iyileştirilmesi özgürlüklerin artırılıp içselleştirilmesi mücadelesini veriyoruz. Türkiye’nin en büyük sendikası olarak Yerelden Evrensele Soylu Mücadele mottosu ile Özelde ülkemiz genelde tüm dünyada hak ve hakikatin hakim olabilmesi emekçilerin haklarının korunması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Emekçinin hakkı bizim için hiç bir ayrım göezetilmeksizin korunması iyileştirilmesi gereken haktır. Dilimiz dinimiz tenimiz farklı olabilir ama terimiz aynı acılar aynı sevinçler aynı gözyaşı aynı bu yüzden hiçbir emekçinin hakkının yenmesine mağduriyetine müsade etmeyiz mücadelesini veririz. Ülkemizde 31 Mart yerel seçimler sonrasında malesef  CHP li belediyelerde yıllarca emekçi diyerek sömürmeye çalışan zihniyet bu gün emekçilere zulmetmekte sürgünlerle baskılarla işten çıkarmalar ile emekçilerimizin haklarını gaspetmektedirler bunlara asla müsade etmeyiz. 

Bu vesile ile ilimizde yeni dönemin hayırlı olmasını  Oluşan yeni yönetime oy birliği ile desteklerini esirgemeyen tüm şube başkanlarımıza şükranlarımızı ifade ediyoruz. Yeni yönetimin Samsunumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.