Samsun Hayvancılık Sektörel Değerlendirme Toplantısı

Samsun Hayvancılık Sektörel Değerlendirme Toplantısı

Hayvancılık faaliyetleri ile ilgili ilimizde değerlendirme yapmak üzere Bakanlığımız Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Erol BULUT,İl Müdürlüğümüz yetkilileri ve ilimiz hayvancılık sektör temsilcileri ile görüşmeler yaptı.

A+A-

Samsun ilinde hayvancılık alanında faaliyet gösteren üretici ve yetiştirici birlikleri ile "Sektörel Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi. Toplantıya Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği, Samsun İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Samsun ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Alaçam Süt Üreticileri Birliği, Bafra Süt Üreticileri Birliği, Havza Süt Üreticileri Birliği, Ladik – Kavak Süt Üreticileri Birliği, Terme Süt Üreticileri Birliği, Vezirköprü Süt Üreticileri Birlik Başkanları ve birlik çalışanları ile Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü personeli katılım sağladı.

İl Müdürlüğü görevine yeni başlaması münasebetiyle İl Müdürümüz İbrahim SAĞLAM’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan HAYGEM Genel Müdür Yardımcımız Erol BULUT,İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan paydaş toplantısında,Bakanlığımızın çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi. Toplantı sonunda Genel Müdür Yardımcısı Erol BULUT, Samsun ilindeki hayvancılığın durumu ile ilgili sektör temsilcilerinden bilgi alarak, Bakanlığımızın hayvancılık desteklemeleri, üretim ve pazarlama sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Konu ile ilgili olarak İl Müdürümüz İbrahim SAĞLAM da "İlimizdeki hayvancılık faaliyetlerinin daha ileri seviyelere getirilmesi için çalışmaların artarak devam edeceğini” ifade etti.​

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.