Samsun 'da İndirimli Tarife Yarın Başlıyor

Samsun 'da İndirimli Tarife Yarın Başlıyor

Yarından itibaren tramvay, belediye otobüsü, halk otobüsü ve teleferik işletmelerinde geçerli olan indirim uygulanmaya başlanacak.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in talimatıyla tramvay, belediye otobüsü, halk otobüsü ve teleferik işletmelerinde geçerli, abonmanlık tarifesinde öğrencilere yüzde 33, sivil abonmanlıklarda yüzde 12 ile yüzde 24 arasında indirim uygulanacak tarife, yarından itibaren yürürlüğe girecek.

Yeni güncellemeye göre öğrenci abonmanlığında öğrenci biniş ücreti 100 binişlik abonman kartında 1.95 TL’den 1.30 TL’ye, 150 binişlik abonman kartında ise 1.26 TL’ye düştü. Sivil abonman kartı sahipleri ise yeni indirimli tarifeye göre tramvay, belediye otobüsü, teleferik işletmelerini 2,33 TL ile 2,60 TL arasındaki indirimli fiyatlarla kullanabilecek.

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirten Demir, “Öğrencilerimiz bizim umudumuz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, daha iyi sosyal ve ekonomik şartlar sunmak bizim görevimiz. Zaman zaman öğrencilerle bir araya geliyoruz ve onların taleplerini dinliyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin en çok talep ettiği konu ulaşım ücretlerinin düşürülmesiydi. Biz de onların bu talebine istinaden onları sevindirecek bir indirim kararı kaldık. Öğrencilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum