Samsun Çarşamba’da Depoda Çıkan Yangın Korkuya Neden Oldu

Samsun Çarşamba’da Depoda Çıkan Yangın Korkuya Neden Oldu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mobilya mağazasına ait depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın, mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu.

A+A-

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mobilya mağazasına ait depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın, mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu.

Yangın, Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi Kirazbucağı Sokak üzerinde bulunan bir mobilya mağazasının deposunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.P. isimli kişiye ait olan iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangının çıktığı deponun yer aldığı binada yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, itfaiye ekipleri yangına hızlı şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangın esnasında depoda kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

carsamba-da-korkutan-yangin.jpgcarsamba-001.jpgcarsambada-yangin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.