Samsun Bunalımda

Samsun Bunalımda

Samsun’da okuldan atıldığı gerekçesiyle denize atlayarak intihara teşebbüs eden lisesi öğrencisini Büyükşehir Belediyesi zabıta görevlisi kurtardı.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi Kurtuluş Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki M.T.Y., arkadaşıyla birlikte Kurtuluş Yolu’na geldi. M.T.Y. burada Tütün İskelesi üzerine çıkarak bir anda kendini denize bıraktı. Gencin denize atladığını gören Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görevli 32 yaşındaki zabıta memuru Samet Hamza Keskinsoy da denize atlayarak genci kurtarıp kıyıya çıkardı.
Çevredeki vatandaşların ve zabıta görevlisinin 115 Polis İmdat ve 112 Acil’i araması sonucu olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri M.T.Y.’yi teselli etmeye çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri genci alarak Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Genci denizden kurtaran Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Görevlisi Samet Hamza Keskinsoy, “Bir anda atladı. Ben de arkasından bağırdım ama beni dinlemedi. Biz de şoka girdik. Sonra ‘boğuluyorum’ deyince suya atladım ve onu kurtarıp kenara getirdim” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilgili öğrencinin okuldan atılmadığı, sadece babasının başka bir okula e-okul üzerinden nakil isteğinde bulunduğu belirtildi. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.