SAMSUN AK PARTİ 50. GENİŞLETİLMİŞ MECLİS TOPLANTISI

SAMSUN AK PARTİ 50. GENİŞLETİLMİŞ MECLİS TOPLANTISI

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "90 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en parlak, en umut verici yılını yaşarken, bu başarılara, milletimizin umuduna ve istiklaline yönelik 2013 yılı içinde iki büyük saldırıya maruz kalındı" dedi.

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 50. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yaptığı açılış konuşmasında 2013 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Köktaş, 90 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en parlak, en umut verici yılını yaşarken bu başarılara, milletimizin umuduna, ülkemizin istikbaline ve istiklaline yönelik maalesef 2013 yılı içinde 2 büyük saldırıya maruz kalındığını belirterek "Haziran ayında yapılan Gezi Parkı olayları ile 17 Aralık’ta kurulan komplo, Türkiye’nin bu en parlak, en başarılı yılını doğrudan hedef almıştır" dedi. 
Türkiye üzerinde genişlettirilmek istenilen bu oyun, bu komplonun asla ve asla tek başına hükümeti, partiyi hedef alan değil; doğrudan doğruya milletimizi, ülkemizi, vatanımızı, istikbalimizi hedef alan saldırılar olduğunu anlatan Köktaş, şunları söyledi: "Gezi Parkı olaylarında yapılmak istenilen ne ise 17 Aralık'ta da yapılmak istenilen bu oldu." 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımlarıyla 13 ilçede istişare toplantıları yaptıklarını anlatan Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte, teşkilat üyelerimiz, il ve belediye meclis üyelerimiz, özel idaresinin yetkililerinde katılımıyla 13 ilçede istişare toplantıları düzenledik. İlçelerimizde nasıl bir strateji belirlememiz gerekiyor, seçim öncesi stratejilerimiz neler olmalı bunları konuşmak için bir araya gelindi. 2014 yılı, inşallah, 2013 yılından çok daha iyi, çok daha başarılı bir yıl olacak. Biz bu yolla, milletin duasıyla buralara geldik, öyle yürüdük. Bundan sonra da Allah’ın izniyle milletin duasıyla yürümeye devam edeceğiz." 
Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen toplantı basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.