ŞAMPİYONLAR MADALYA SEVİNCİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞLA PAYLAŞTI

ŞAMPİYONLAR MADALYA SEVİNCİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞLA PAYLAŞTI

Macaristan’ın Gyor kentinde düzenlenen WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya alarak dereceye giren İlkadım Belediyesi Kick Boks sporcuları madalya ve kupa sevincini İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'la paylaştı.

A+A-

23 Ağustos 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen 38 ülkeden yaklaşık 2 bin sporcunun katılım sağladığı WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Milli takımımız adına yarışan ve madalya ile dönen  İlkadım Belediyesi Kick Boks sporcularından Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Devrim Aydın, (Bayanlar)Avrupa ikincisi Gizem Kocaoğlu,(Erkekler) Avrupa ikincisi  Yunus Erçin, Antrenörler Mustafa Şencan,Özgür Arlı ve Spor Müdürü Hakan Karaman İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.Samimi sohbet havasında geçen ziyarette takım sporcuları Başkan Demirtaş'a kick boks eldiveni hediye etti.

''Desteklerinden ötürü Başkan Demirtaş'a teşekkür etti''

Gençler Full contact Kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Devrim Aydın ve Kick Boks sporcularının antrenörü Özgür Arlı  ziyarette, İlkadım Belediyesi Spor Kulübü olarak Kick Boks'a merak salan her yaştan çocuğumuza bu spor dalını sevdirecek eğitim veriyoruz.Kick boks branşında yetiştirdiğimiz sporcularımız önemli başarılara imza attılar.Bu yıl toplamda 64 madalyayı kulübümüze kazandırdık.Hedefimiz her turnuvada her kategoride altın madalya alarak bunu taçlandırmaktır.Ben şahsım ve sporcularım adına Başkanımız Necattin Demirtaş'a ve Spor Müdürümüz Hakan Karaman'a spor ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum''dedi.

''İlkadım spor ve sporcu kenti olacak''

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sporcuları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Yurt dışında Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalanması ve İstiklal Marşımızın okunması bizlere gurur ve onur veriyor.Şehrimizin  ve İlkadım'ın gururu olan spor kulübümüzün şampiyon kick boksçuları, kupalarını da alarak ziyaretimize geldi. İlkadım, spor ve sporcu kenti olmayı emin adımlarla sürdürecek. Türkiye'deki birçok turnuvada bizleri başarı ile temsil eden sporcularımızı, antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum. Şampiyonluk rüzgârını  estiren her bir sporcumuzun gözlerinden öpüyorum''dedi.

''Başkan Demirtaş Altınla ödüllendirdi''

Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş, Sporcularla birlikte Kick Boks eldivenlerini takıp hatıra fotoğraf çektirdikten sonra 65 kg. Full contact Avrupa şampiyonu Devrim Aydın'a, 48 kg Full contact Avrupa ikincisi Gizem Kocaoğlu'na, 63.5 kg Full contact Avrupa ikincisi Yunus Erçin'i altınla ödüllendirdi.

ampiyonlar-madalya-sevincini-baskan-demirtasla-paylasti-1.jpgampiyonlar-madalya-sevincini-baskan-demirtasla-paylasti-2.jpgampiyonlar-madalya-sevincini-baskan-demirtasla-paylasti-3.jpgampiyonlar-madalya-sevincini-baskan-demirtasla-paylasti-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.