Şampiyonlar Canik’te Kapışacak

Şampiyonlar Canik’te Kapışacak

Şampiyonlar Canik’te Kapışacak

A+A-

Samsun’da dünya şampiyonu boksörlerin de yer alacağı “Şampiyonlar Canik’te” boks etkinliğinde Türk ve Gürcü boksörler nefesleri kesecek.
Canik Belediyesi tarafından Hasan Doğan Spor Salonu’nda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Şampiyonlar Canik’te boks etkinliğinde Türk ve Gürcü 26 şampiyon boksör, Samsunlulara unutulmayacak bir gün yaşatacak. Ünlü boksörler Olimpiyat üçüncüsü Yakup Kılıç ile Dünya Şampiyonları Onur Şipal, Adem Kılıçcı ve milli boksörlerin yer alacağı etkinlik kapsamında 4’ü bayan olmak üzere toplam 26 boksör ringde kozlarını paylaşacak. Bu yıl da nefesleri kesecek etkinlik 22 Kasım Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.
ÖNEMLİ SPOR ETKİNLİĞİ
Önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacaklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu tip spor etkinlikleri ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak her türlü sportif aktivitelere teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Spor, gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesinin, madde bağımlısı olmalarının, boş zamanlarını internet kafelerde ya da kahvehane köşelerinde geçirmelerinin önüne geçmek adına çok ciddi bir faaliyet. Spor, sadece futbol oynamaktan ibaret değildir. Boks sporuna da halkımızın, özellikle gençlerimizin büyük önem verdiğini gördük. Bu nedenle böyle bir etkinliğe imza atıyoruz" dedi.
BAŞKAN GENÇ’TEN DAVET
Canik Belediyesi olarak vatandaşları farklı kültürel ve sportif etkinliklerde bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Osman Genç, "Sporun her dalında etkinlik ve faaliyetlere imza atan, aynı zamanda salon sporlarına özendirmek için önemli çalışmalar yapan, alt yapılar hazırlayan Canik Belediyesi bünyesinde 2 bin 500 sporcu bulunuyor. Spora olan desteğimiz ve teşvikimiz artarak devam edecek. Tüm halkımızı pazar günü Hasan Doğan Spor ve eğitim Merkezi’nde düzenlenecek olan Şampiyonlar Canik’te boks müsabakalarına davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.