Şampiyonlar Bafra’da

Şampiyonlar Bafra’da

11-13 Mart arası Ankara’da düzenlenen dünya Kupası elemelerinde 1. Olan Bafrlı sporcular Belçika’da düzenlenecek Dünya Kupasına gitmeye hak kazandı.

A+A-

Ankara’da düzenlenenDünya Kupası Seçmelerinde Bafra’yı temsil eden, Rana Dursun, Zulbiye Aksu ve Ekinnaz Bekar kendilerini destekleyen iş insanları İYİ Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Önder Fatih Şenol, GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özturan ve yönetimine teşekkür etmek için hocaları Hakan Emirzeoğu ve Yavuz Nacak ile beraber kendilerini iş yerinde ziyaret etti.

Önder Fatih Şenol Başarılarının devam etmesini, kendilerini gururla izlediklerini her zaman arkalarında olduğunu belirtti. GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özturan ise, kendilerini kutluyorum. Böylesine güzel bir başarıya ortak olduğumuz için bizler giad olarak çok mutluyuz. Allah yollarını bahtlarını açık etsin dedi.

Anrtenörler Hakan Emirzeoğlu ve Yavuz Nacak, kendilerini destekleyen iş insanlarına teşekkür ederek, inşallah daha güzel başarılar kazanacağız diyerek. Yıldız kızlar da dünya kupasında sadece Bafralı kızlarımızın temsil edeceğini ve bundan dolayı da sporcularıyla gurur duyduklarını ifade ettiler.

Şampiyonlar Bafra’daŞampiyonlar Bafra’daŞampiyonlar Bafra’daŞampiyonlar Bafra’daŞampiyonlar Bafra’da

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.