Samkon'dan Cumhuriyet Bayramına özel sergi

Samkon'dan Cumhuriyet Bayramına özel sergi

Samkon’un Atatürk Ve Samsun Temalı Resim Sergisine Büyük İlgi

A+A-

SAMKON’UN ATATÜRK VE SAMSUN TEMALI RESİM SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun organizasyonda Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen "Tanıtım Günleri" başladı.

Açılış programının ardından Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonun  (SAMKON)’un Atatürk ve Samsun Temalı Resim Sergisinin açılışı yapıldı.

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu ( TSTK )Genel Başkanı Cevdet Akay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Aksu ile  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu  (SAMKON) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer 28 ilin sivil toplum örgütü temsilci başkanları ve davetliler SAMKON’un Atatürk ve Samsun Temalı Resim Serginin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına denk gelmesinin ayrı bir onur ve gurur verdiğini söyleyerek SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetim kurulunu tebrik ederek takdirlerini belirttiler.

Resim sergisinin ardından bir açıklama yapan SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, ‘’Sergimize katılarak bizleri onure eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isterim.

Bugün 28 il sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek Yenikapı’da düzenlediği bu organizasyonda farklı kültürler bir araya gelerek Türkiye mozaiği oluşturdular.Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda başlayan tanıtım günlerinde SAMKON stantlarına davetlisiniz.

SAMKON olarak Samsunlu hemşerilerimizi ve misafirlerini etkinlik stantlarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz. Göründüğü gibi girişte Samsun Sivil Toplum Konfederasyonu’nun (SAMKON’un ) hazırladığı ilk adım sergimiz var. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile başlayıp Samsun'a geçişinde ki 27 günlük serüvenini anlatan bir resim sergisi sergiledik. Bundan sonrada etkinliklerimiz devam edecektir." diye konuştu.

 

samkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-001.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-002.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-003.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-004.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-005.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-006.JPGsamkondan-cumhuriyet-bayramina-ozel-resim-sergisi-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.