SAMKON’DAN ANKARA ÇIKARMASI

SAMKON’DAN ANKARA ÇIKARMASI

SAMKON Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’ya giderek Samsun Milletvekillerini ziyaret ederek

A+A-

10-11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul Eyüp Feshanede yapılacak olan Geleneksel 6. Samsun Tanıtım Günleri için davet ettiler.

SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel  Sekreteri Yıldıray Baş, SADEF 1.Bölge Başkanı Halit Katı, İbrahim Karaman ve Başkent Samsun Çarşambalılar Dernek Başkanı Şenol Yiğit Ankara’ya giderek Samsun Milletvekillerini 10-11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul Eyüp Feshanede yapılacak olan Geleneksel 6. Samsun Tanıtım Günleri için davet ettiler.
  Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı,  Ak Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Tülay Bakır,CHP Samsun Milletvekilleri Haluk Koç,İhsan Kalkavan, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek SAMKON Yönetim Kurulu Üyelerini, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) yöneticilerini makamlarında kabul ettiler.
Ziyaret boyunca Samsun ve Samsun’un geleceği konuşulurken  Samsun milletvekilleri 10.11.12 Mayıs’da yapılacak olan Feshane programına katılmak arzusunda olduklarını ifade ettiler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.