Samkon Yöresel Sebze Dağıtımı Vatandaşların Takdirini Kazandı

Samkon Yöresel Sebze Dağıtımı Vatandaşların Takdirini Kazandı

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılan ve bugün 2.günü olan tanıtım günlerinde SAMKON her hareketi ve çalışması ile damga üstüne damga vurmaya devam ediyor.

A+A-

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılan ve bugün 2.günü  olan tanıtım günlerinde SAMKON her hareketi ve çalışması ile damga üstüne damga vurmaya devam ediyor.

En son ise SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetiminin aldığı karara göre Samsun’un yöresel sebzeleri ve ürünleri Bafra Ovasının bereketli sebzeleri bir kamyonla Bafra’dan İstanbul Yenikapı’ya getirildi.

Etkinliğin 1. ve 2.gününde ürün dağıtımı ücretsiz olarak yapıldı.

Ürün dağıtımında SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve Yönetimi birlik ve beraberlik içerisinde elele vererek hazır bulundu.

Dağıtım etkinliğin 3. günü olan cumartesi günüde dağıtımın devam edeceği bildirildi.

Dağıtımın sonunda bir açıklama yapan SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı,’’ Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılan ve bugün 2.günü  olan tanıtım günlerinde SAMKON her hareketi ve çalışması ile damga üstüne damga vurmaya devam ediyor. Ve her daim örnek olmaya devam edeceğiz.

28 il sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek düzenlediği bu organizasyonda farklı kültürler bir araya gelerek Türkiye mozaiği oluşturmuştur.SAMKON olarak Samsunlu hemşerilerimizi ve misafirlerini etkinlik stantlarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Gelin 2021 yazının son etkinliğinde bir araya gelelim.

Bugün yaptığımız Samsun’un Bafra ilçesinden iş insanlarının etkinlik için yollamış olduğu 1 kamyon dolusu Bafra Ovasının bereketli topraklarının ürünlerini ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıttık. Davetliler ve Vatandaşlarımız ürün dağıtımımıza  büyük ilgi gösterdi. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

samkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-010.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-011.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-012.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-013.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-014.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-015.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-016.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-017.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-018.JPGsamkon-yoresel-sebze-dagitimi-vatandaslarlin-takdirini-kazandi-019.JPG

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.