Samgiad'dan Samsun Baro Başkanı Av. Necat Anıl’ı Ziyaret

Samgiad'dan Samsun Baro Başkanı Av. Necat Anıl’ı Ziyaret

Samgiad Başkanı Levent Özden ve yönetimi, Samsun Baro Başkanı Av. Necat Anıl’ı ziyaret etti.

A+A-

Baro Başkanı Av. Necat Anıl ile yapılan ziyarete Samgiad Başkanımız Levent Özden, Bşk. Yrd. Oğuzhan Serinkaya, Bşk. Yrd. Köksal Bulut ve Genel Sekreter Cem Güngörsün katıldı.

Samgiad Başkanı Levent Özden, derneğimize duyulan güveni boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle Samsun için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Siyaset üstü bir dernek olmanın gururunu taşıdığımız gibi, her çeşit görüş ve fikirleri aynı potada buluşturmanın da sevincini yaşıyoruz dedi.

Özden; Dernek adımızda bulunan ‘GENÇ ‘ kelimesinin heyecanını içimizde taşıdığımız gibi, büyüklerimizin fikir ve deneyimlerini de kendimize aktararak, hedeflerimizin belirlenmesinde kendimize yol haritası oluşturuyoruz. Samgiad ailesi olarak, toplumu toplum yapan en önemli unsurlar olan ‘KADIN ve ÇOCUK ‘temalı projelerinden bahseden Özden, tüm sosyal sorumluluk projelerinde bulunmak bizlerin bir vatandaşlık görevidir, Sosyal sorumluluk projelerinizde bizleri de yanınızda görmek istemeniz bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır diyerek sözlerini tamamladı.

Baro Başkanı Av. Necat Anıl; gencin olduğu her platformda yeni fikir ve üretkenliğin öne çıktığını, bu nedenle gençlerle yapılan çalışmalara önem verdiğini, kendisine dinamizm ve coşku yüklediğini dile getirmiştir. Derneğinizin ‘ Biz de Varız’ diyebilmesi genç ve kendine güvenen Samsun adına pozitif fikir ve adımlara öncülük edeceğinizin göstergesidir. Gençler olmazsa yaşlılar olmaz, yaşlılar olmazsa gençler olmaz, karşılıklı deneyim alışverişi elbette ki Samsun adına güzel projeler üretileceğinin işaretidir” diye konuştu.

Ülkeler bundan 20-25 yıl öncesinde tek başına hareket ederken, globalleşme kavramı ile atılan her adımın olumlu - olumsuz sonuçlarını gezegen adına hesaplar hale gelmişler ve bir tekne gibi topyekûn hareket edilmesi gerektiği kanaatine varmışlardır. Bu birlikte hareket etmenin insanlık adına nasıl yarar sağlayacağına dair en güzel örnektir. Öyleyse biz daha yerel düşünürsek; bu birlikteliği şehrimiz için de oluşturabiliriz. Bu bağlamda; baro bünyemizde bulunan 17 komisyon ile ortak sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirip, kolektif çalışma ile ortak paydamız Samsun için daha verimli olacağına inanıyorum. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.