SAMGİAD YEMEKTE BULUŞTU

SAMGİAD YEMEKTE BULUŞTU

SAMGİAD- Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Levent ÖZDEN ,SAMGİAD’ın gelecekte Samsun’un ticaretinde ,sivil hayatında ,siyasi ve sosyal yapısında daha etkin ve aktif roller alacak bir yapı olduğunu belirterek ‘’SAMGİAD Samsun’un Geleceğidir.’’ Dedi.

A+A-

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU VE Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan ÇAKIR’ın konuk olduğu iş yemeğine SAMGİAD üyelerinden de çok sayıda temsilci vardı.

Yemeğin ardından misafirlere ve üyelere konuşma yapan Başkan ÖZDEN ,Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık mücadelesi ile bize bu cennet toprakları kazandıran ve armağan eden Çanakkale Şehitlerimizi şükran ve rahmetle anarak konuşmasına başladı.

Başkan ÖZDEN , derneğin son 1 aylık faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. 16 Haziran 2012 tarihinde göreve geldiklerinden bugüne kadar 50’den fazla ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerde SAMGİAD ismini olabildiğince çok kişiye ve şehrin tamamına en doğru şekilde anlatmayı amaçladıklarını söyledi.

SAMGİAD SAMSUN-ÇİN ARASINDA KÖPRÜ OLACAK

Başkan ÖZDEN , geçtiğimiz haftalarda SAMGİAD olarak Çin Dış Ticaret Müsteşarını ve Türkiye –Çin İpek Yolu Derneği Çin temsilcilerini Samsun’da misafir ettiklerini ,amaçlarının Samsun ile Çin arasında ticari ve ekonomik ilişkileri artırmak ,soysa-kültürel gelişmeler sağlamak , şehrin turizmine değer katmak Samsun şehrimizin dokusuna uygun bir kardeş şehir kazandırmak olduğunu söyledi.Bu düşüncelerle Çin heyeti ile Samsun şehri temsilcileriyle bazı görüşmeler yaptıklarını , Samsun Valilik , Büyükşehir Belediyesi ve STSO ile çok verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini bu görüşmelerde bir nevi şehir elçiliği yaptıklarını söyledi.Bizler , bu şehrin gençleri olarak şehrimizin geleceğini ve potansiyellerini biliyoruz.Bu toplantılarda da şehrimizin potansiyellerinden bahsettik.SAMGİAD ve Samsun adına verimli görüşmeler oldu. İnşallah Samsun ile Çin arasında ciddi dostlukların kurulduğu ,karşılıklı ticaretin başladığı, ikili görüşmelerin daha da arttığı ve kuvvetlendiği , SAMGİAD’ın Samsun ile Çin arasında köprü olabilecek gelişmelerin ilk tohumları atılmıştır dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA  DA YER  ALALIM

SAMGİAD- Samsun Genç İş Adamları Derneği’nin Samsun’un geleceği olduğunu belirten Başkan ÖZDEN , SAMGİAD bundan 10-15 yıl sonra Samsun’un ticaretinde ,sivil hayatında ,siyasetinde , daha etkin ve aktif rol alacak bir yapıdır.Bu yapıda dinamik ve etkin bir şekilde yer almak istiyorsak ,sorumluluk almalı ve taşın altına elimizi koymalıyız. Ne kadar yoğun olursak olalım bu tür birliklere ve çalışmalara zaman ayırmalıyız.dedi.

MURZİOĞLU’NDAN SAMGİAD’A ÖVGÜ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU , SAMGİAD’ı büyük bir gururla ve dikkatle takip ettiklerini Samsun şehrini ticari,ekonomik,sosyal ve kültürel olarak geleceğe daha iddalı ve kuvvetli taşımak için her konuda ciddi ve başarılı çalışmalar yaptıklarını , SAMGİAD ‘ın gerçekten Samsun’un geleceği ve güvencesi olduğuna yürekten inandığını , kendisine ihtiyaç duyulan her noktada şartlar ve durumlar ne olursa olsun SAMGİAD ailesinin en büyük destekçilerinden biri olacağının sözünü verdi.

SAMGİAD’A 5 YENİ ÜYE

Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan Fikret ALIŞKAN, Mustafa GÜVENÇ ,Muhammet KAYA, Ahmet TUNA  ve Mustafa DEMİR’e üye katılım belgeleri yemeğe katılan misafirler tarafından verildi. Toplu olarak hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından yemeğe son verildi.

                                                                                                                                                                                           

                                

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.