SAMGİAD BÜYÜYOR...

SAMGİAD BÜYÜYOR...

SAMGİAD-Samsun Genç İş Adamları Derneği bünyesine kattığı yeni üyeler ile her geçen gün daha da büyüyor. SAMGİAD 100'e yakın üyesiyle Samsun'un geleceği olma noktasında emin adımlarla ilerliyor.

A+A-

SAMGİAD-Samsun Genç İş Adamları Derneği Kasım Ayı İş Yemeği Yelken Kulüpte gerçekleşti. SAMGİAD Başkanı Levent Özden SAMGİAD'ın  Samsun'un geleceği olma noktasında emin adımlarla ilerlediğini belirterek bünyemize katılan yeni üyelerimizle derneğimizin  her geçen gün daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini belirtti. Başkan Özden SAMGİAD'ın 100'e yakın üyesi ve her bir üyenin bünyesindeki şirketlerinde sağladığı istihdam ve  şehir ekonomisine sağladığı katkılar ve katma değerler ile Samsun için önemli bir lokomotif olduğunu belirterek SAMGİAD'ın şehrini geleceğe taşıma noktasında hiç bir sorumluluktan kaçmadan şehrin bütün dinamikleriyle aktif etkin bir şekilde görev almaktadır dedi.

 

İŞ ZİRVESİNE DAVET...

 

TUGİK-Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak 11-14 aralık 2014 tarihlerinde Antalya'da TUGİK İş Zirvesi gerçekleştireceklerini, T.C Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sn. Mehdi Eker ile T.C Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Fikri Işık'ın onur konuğumuz olarak katılacağı bu zirvede   iş dünyasından misafir konuklarımız ve 200'e yakın genç iş adamı kardeşlerimizle SAMGİAD'ın da  orada olacağını belirtti. Benimde yönetim kurulu olarak görev yaptığım Yüksek İstişare Kurulumuzun yaklaşık dört aydır büyük bir titizlilikle hazırlayıp rapor haline getirdiği Türkiye Cari Açık Raporunu orada Kıymetli Bakanlarımıza ve kamuoyuna paylaşacağız dedi. Bu iş zirvelerinin fikir alış verişi ve tecrübe paylaşımı noktasında çok faydalı ve verimli geçtiğini belirterek 11-14 aralık 2014 tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecek bu toplantıya tüm üyeleri davet eti.

 

Başkan Özden'in konuşmasının ardından SAMGİAD'a yeni katılan üyeler Batuhan Şahin, Kamer Günay, Buğra Çolak ve Muhammet Maşuk Zengin'e katılım belgeleri Başkan Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

resim-2-002.jpgresim-3-002.jpgresim-4.jpgresim-5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.